Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3918 niezalogowanych)
19 Postów
Ania ****
(Ania2207)
Wiking
czemu musisz czekać nie prawda ja poszłam do lekarza jak bylam w 8 tygodniu i normalnie mnie przyjeli zrobili badania zalozyli karte ciąży wiec nie ma co czekac zarejestruj sie do lekarza i bez problemu Cię przyjmą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ania2207 napisał:
czemu musisz czekać nie prawda ja poszłam do lekarza jak bylam w 8 tygodniu i normalnie mnie przyjeli zrobili badania zalozyli karte ciąży wiec nie ma co czekac zarejestruj sie do lekarza i bez problemu Cię przyjmą

ale ja jestem krócej niż nawet te 8 tygodni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Grunt to nie panikować. Jeśli się dobrze czujesz, to tylko łykaj kwas foliowy, witaminy dla ciężarnych. Trochę odpoczynku, świeżego powietrza i dobra dieta wystarczą A do lekarza jeszcze zdążysz się wybrać. W końcu to nie pierwsza ciąża, więc masz doświadczenie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
19 Postów
Ania ****
(Ania2207)
Wiking
magdalena_d84 napisał:
Ania2207 napisał:

ale ja jestem krócej niż nawet te 8 tygodni

Ja poszłam dopiero tutaj w 8 tygodniu bo byłam w pl jak się dowiedzialam że jestem w ciąży. A poprzednio jak byłam to poszłam prędzej nawet nie byłam w 8 tygodniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bella)
Wiking
To i ja dołączam się do gratulacji!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
No i dziś się okazało, że ja też. Numer 3 w drodze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
Magdalena X
(SoShy)
Początkujący
Widze,że tutejsze powietrze sprzyjatrzeba uważaćGratulacje gama
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Ola N
(ogr17)
Nowicjusz
no prosze! gratulacje!!

ja poszlam w 2 ciazy w 8 tyg... lekarza spojrzal na mnie jak na idiotke i powiedzial ze to za wczesnie... nawet nie spytal kiedy mialam okres tylko spytal ile to tygodni wg mnie?... no i odeslal mnie do domu bez niczego i kazal przyjsc za 4 tygodnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1434 Posty

(gama28)
Maniak
Oj to powietrze
A ja się wreszcie zaczęłam po ostatnie ciąży odchudzać, moja malutka ma 7,5 mies, a tu znów jak foka będę się toczyć całe lato i jesień, masakra
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
352 Posty
Katarzyna Jakubowska
(Katarzyna)
Stały Bywalec
Gamusia !!!

to dopiero wiosenne przebudzenie! Będzie co świętować... !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok